Темы дня:

Усик точно не маленький хлопець – екс-тренер Ф’юрі

Усик точно не маленький хлопець – екс-тренер Ф’юрі

Бен Девісон розповів своє бачення поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Тайсону Ф’юрі не варто недооцінювати Олександра Усика у можливому бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі.
Так вважає колишній тренер британського боксера Бен Девісон. За словами фахівця, українець не маленький для дивізіону і має дуже сильний удар.
“Все не так просто, якщо ви бездумно накинетеся на когось із думками: “О, ти маленький”. Олександр Усик – не маленький хлопець.
Він досить сильно б’є, і будь-яка людина таких розмірів здатна завдати болю. Тому з боку Ф’юрі має бути елемент поваги. Не можна просто накинутися на бійця, який має такі навички, як Усик.
Тайсону треба тиснути, змусити Олександра працювати більше, ніж він того хотів би. Ф’юрі треба перекрити ринг і поступово виснажувати Усика.
Усик дуже здатний у клінчі, але Тайсон – величезний мужик, який також добре почувається в цій позиції. Впевнений, Усик буде добре готовий до цього. Він займатиметься боротьбою і готуватиметься до того, що на нього навалюватимуться зверху.
Тайсон не зможе вийти в першому раунді і просто стрибнути на Усика зверху. На ранній стадії бою потрібно буде зробити кроки, які дозволять досягти цього.
Розмір може стати фактором, якщо Ф’юрі зможе правильно продати його. Потрібно підбиратися до суперника якомога ближче, щоб реалізувати габарити.
Особисто я вважаю, що якщо Тайсон спробує грати в довгу, то Усик відпрацьовуватиме вгору-вниз, корпус, корпус, голова, постійно змінюючи напрям ударів і роблячи їх важко передбачуваним. Це допоможе відштовхнути Ф’юрі.
Все залежить від того, яку тактику застосує Ф’юрі, чи габарити стануть його перевагою. Думаю, якщо він просто стоятиме, то менша вага і зростання стануть перевагою для Усика”, – сказав Девісон в інтерв’ю Queensbury Promotions.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: