Темы дня:

Усик пояснив відмову від бою з Ф’юрі у грудні

Усик пояснив відмову від бою з Ф’юрі у грудні

Після перемоги Олександра над іншим британським боксером – Ентоні Джошуа – став широко обговорюватися бій між Усиком та Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, але українець виявився не готовим проводити поєдинок у грудні.

Проте, стало відомо, що бій цілком можливо пройде у лютому наступного року. Букмекерська контора Мелбет вже спрогнозувала коефіцієнти на можливий поєдинок Усика з Ф’юрі. Дізнатись коефіцієнти на цей бій, а також інші спортивні події можна перейшовши на офіційний сайт Melbet. На думку аналітиків, британець зможе більше проявити себе у цьому бою і одержить перемогу. Проте не варто недооцінювати українця, який також дуже готується до бою та має велике бажання отримати звання абсолютного чемпіона світу. 

В одному з інтерв’ю Усик розповів, що цього року неможливо провести бій з Ф’юрі з декількох причин. По-перше, в українського боксера виявили старі травми, які потрібно залікувати, і на це знадобиться кілька місяців. Друга причина полягає в тому, що Усик просто не хоче битися цьогоріч. Боксер провів у тренувальному таборі півроку, а тепер хоче провести час зі своїми дітьми. До того ж, Усик розповів, що у нього вистачає справ в Україні з того часу, як він повернувся.

Нагадаємо, 20-го серпня 2022 року Олександр Усик переміг британського боксера Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів, захистивши титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO, а також здобувши вакантний чемпіонський титул за версією The Ring.

У професійному боксі Усик провів 20 боїв, у кожному з яких здобув перемогу. 13 із 20 перемог Олександра були здобуті нокаутом.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: