Темы дня:

Усик: Джошуа кидався на когось із моєї команди

Усик: Джошуа кидався на когось із моєї команди

Британець отримав кілька хвилин “слави” після бою.

У суботу, 20 серпня, в Саудівській Аравії в Джидді на арені Super Dome відбувся вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing, де головним поєдинком був довгоочікуваний реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа.

Українець переміг опонента роздільним рішенням суддів, що спричинило емоційний вибух у британця. Джошуа повернувся в ринг і багато чого наговорив.

Усик прокоментував поведінку Джошуа, сказавши, що той має емоції.

“Я нічого не відчував. У нього емоції, все нормально. З ним треба трохи поспілкуватися. Я не хочу бути гордим. Я хочу бути смиренним, і я над цим працюю. Гординя вбиває. Хто себе підносить, того Господь понизить. А хто себе знижує, того Господь піднімає нагору”.

Олександр повідомив, що британець вступив у конфлікт із членом його команди.

“У мене до Джошуа повага. Я поважаю цю людину. Але вона сьогодні трохи на емоціях, я бачив, що він кидався на когось із моєї команди. Якщо він хотів ще на кулаках побитися, то я йому не раджу це робити, тому що у мене половина команди – стрітфайтери. У мене зараз 20 поєдинків. У деяких із моїх хлопців 25 боїв, але на вулиці. 25 поєдинків, 25 нокаутів – вони їх усі виграли”, – сказав Усик на прес-конференції після реваншу з Джошуа.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: