Темы дня:

Український тенісист: Я зіграв із росіянином, адже він мій друг

Український тенісист: Я зіграв із росіянином, адже він мій друг

Олег Приходько висловився про взаємини із росіянами.

Друга ракетка України у парному розряді Олег Приходько поділився спогадом щодо гри у парі з росіянином Яном Бондаревським.

Зі слів українського тенісиста, він вирішив зіграти з ним, адже Ян є його другом.

“Зіграв пару з росіянином, бо він є моїм другом. І я грав пару саме зі своїм другом – для мене національність не має значення. На мій погляд, людину треба судити за її вчинки, а не за її національністю.

На жаль, у нас у федерації застосовується досвід дисидентів у радянські часи, коли людей засуджували за розбіжність із громадськими поглядами. У мене багато друзів із Росії та Білорусії, також моя дівчина з Росії. Всі вони мені допомагають і завжди висловлюються проти війни. Тому я не вважаю, що зробив якийсь страшний вчинок”.

Приходько заявив, що Федерація тенісу України рекомендувала не грати у парі з ним, але він відмовився.

“Так, надходили рекомендації від ФТУ, але оскільки я маю власні погляди, то зробив так, як вважав за потрібне, сліпо дотримуватися політики партії я не став. Взагалі я вважаю, що таке засудження спортсменів тільки більше розпалює конфлікт. Спортсмени починають влаштовувати війну на корті та за його межами, перетворюючись на інструменти війни та забуваючи основний принцип спорту”, – наводить слова українця БТУ.

Раніше повідомлялося, що Цуренко готова зніматися з матчів проти росіянок та білорусок.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости