Темы дня:

Україна відновить мир, повернувши Крим – Зеленський

Україна відновить мир, повернувши Крим – Зеленський

Президент нагадав, що півострів – це наша земля, там живуть наші люди – український прапор повернемо у кожний куточок України.

Україна відновить мир після того, як звільнить Крим від російської окупації. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на своєму Telegram-каналі в неділю, 26 лютого.

“9 років тому російська агресія почалася з Криму. Повернувши Крим, ми відновимо мир. Це наша земля. Наші люди. Наша історія. Ми повернемо український прапор у кожний куточок України”, – наголосив глава держави.

В Україні 26 лютого відзначають День спротиву російській окупації Криму. Цього дня дев’ять років тому Росія розпочала збройну агресію проти України – диверсійні групи РФ зробили спроби захопити півострів.

У результаті, 26 лютого 2014 року на заклик Меджлісу кримськотатарського народу до Верховної ради Автономної Республіки Крим вийшли тисячі кримських татар, українців та представників інших національностей чинити опір російській окупації. Однак наступного дня до урядових будівель Криму увійшли російські військові.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости