Темы дня:

Україна приєдналась до кіберцентру НАТО

Україна приєдналась до кіберцентру НАТО

Центр є одним з ключових елементів системи НАТО з розвитку спроможностей у сфері кібернетичної оборони.

Україна у вівторок, 16 травня,офіційно приєдналась до Центру передових технологій з кібероборони НАТО. Про це повідомляє МЗС України.

“Сьогодні у штаб-квартирі Центру передового досвіду спільного кіберзахисту НАТО у Таллінні офіційно піднято Державний прапор України”, – сказано у повідомленні.

Як зазначили у МЗС, це знаменує собою офіційне приєднання України до Об’єднаного центру передових технологій з кібероборони НАТО.

“Ми дякуємо країнам-спонсорам Центру передових технологій з кібероборони НАТО за запрошення України та висловлюємо особливу вдячність уряду Естонії за їх підтримку та допомогу на шляху до Центру передових технологій з кібероборони НАТО!”, – заявили у міністерстві.

Центр НАТО забезпечує боротьбу з кібератаками й кіберзахист інформаційних систем, а також навчання та підготовку фахівців з кіберзахисту НАТО.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що на липневому саміті НАТО Україна отримає запевнення про допомогу з боку союзників і готовність підтримати членство Києва в Альянсі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости