Темы дня:

Участь у псевдореферендумі на Запоріжжі взяли 0,5% від загальної чисельності жителів, – мер Мелітополя Федоров

Участь у псевдореферендумі на Запоріжжі взяли 0,5% від загальної чисельності жителів, – мер Мелітополя Федоров

Міський голова Мелітополя Іван Федоров зазначив, що вдячний місцевим мешканцям, тому що дуже складно, перебуваючи сім місяців в окупації, демонструвати спротив поряд з озброєним ворогом.

“Сьогодні можемо говорити детально про цифри, тому що вчора завдяки провальній фейковій пропаганді РФ, нам стала відома реальна кількість місцевих мешканців, що взяли участь у “референдумі”. І ця цифра – 0,5% від загальної чисельності тих, хто мав би проголосувати у Запорізькій області, тобто 0,5% взяли участь у фейковому референдумі”, – підкреслив міський голова Мелітополя.

Іван Федоров зазначив, що мешканці тимчасово окупованих територій вчергове продемонстрували свій спротив та небажання співпрацювати з ворогом, також люди чітко розуміють, що наші території будуть звільнені ЗСУ.

“А те, що робить окупант, то це йому потрібно для проведення екстреної мобілізації на тимчасово окупованій території. Чоловікам я б порадив у жодному разі не вступати до лав збройних сил ворога, а виїжджати на підконтрольну Україні територію. Звичайно, цей псевдореферендум не є демократією, і проводився під дулами автоматів, людей ловили посеред вулиць або заходили у будинки, змушуючи проголосувати одного за всіх членів сім’ї. Я хотів би подякувати нашим мешканцям, тому що дуже складно, перебуваючи сім місяців в окупації, демонструвати супротив поряд з озброєним ворогом. Те, що проголосувало 0,5% – це дуже відважно, небезпечно, але за це треба дякувати нашим людям”, – наголосив Федоров.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости