Темы дня:

У ЗСУ назвали ймовірне місце нових атак ворога

У ЗСУ назвали ймовірне місце нових атак ворога

На Авдіївському та Мар’їнському напрямах окупанти зазнали величезних втрат і скоро переключаться на Вугледарський, вважає спікер сил оборони Таврійського напряму.

Посилення обстрілів Вугледара на Донеччині свідчить про те, що війська РФ, ймовірно, найближчим часом розпочнуть там штурмові дії. Про це в ефірі телемарафону 23 квітня заявив керівник об’єднаного прес-центру сил оборони Таврійського спрямування Олексій Дмитрашковський.

Він зазначив, що за минулу добу ворог завдав шість авіаційних ударів по місту.

“Ворог дотримується тактики випаленої землі. Це робиться для того, щоб нашим захисникам не було можливості в будь-якому місці тримати оборону. Знищуються будинки, військовим сленгом говорять розбирають будинки поверх за поверхом, і це відбувається як у Бахмуті, так і в Вугледарі”, – пояснив спікер.

Дмитрашковський вважає, що саме в цьому районі ворог незабаром розпочне атаки.

“Втративши багато особового складу на Авдіївському та Мар’їнському напрямах, я думаю, що ворог найближчим часом зосередить увагу знову-таки на Вугледарському напрямі. Це моя думка”, – наголосив він.

За інформацією Генштабу, протягом доби 22 квітня армія РФ вела наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Епіцентром боїв вже тривалий час залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости