Темы дня:

У Харкові затримали банду “смотрящих за ХТЗ”

У Харкові затримали банду “смотрящих за ХТЗ”

Затримані не лише хотіли присвоїти наркобізнес, а й планували розширити свою діяльність і стати “смотрящими по Салтівці”.

У Харкові правоохоронці затримали чотирьох членів угруповання, яке іменувало себе “смотрящими за ХТЗ”. Вони розповсюджувачі наркотиків та їхні родичі і намагалися відібрати наркобізнес собі. Про це повідомляє керівник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.
За його словами, затримання було проведено оперативниками УСР та УСБУ за допомогою спецпідрозділів КОРД та Альфа.
Як з’ясували слідчі, затримані не лише хотіли присвоїти наркобізнес, а й планували розширити свою діяльність, і стати “смотрящими по Салтівці”.
“На відео ви можете побачити суворе затримання – поліція мала інформацію, що у затриманих може бути граната, яку зловмисник планував підірвати. У ході обшуків вилучено отримані здирництвом гроші, наркотики та інші речові докази”, – сказано в повідомленні.
Всім чотирьом затриманим було повідомлено про підозру за ч.4 ст.189. Їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна. Також суддя обрав усім чотирьом запобіжний захід – 60 діб без права внесення застави.
Нагадаємо, раніше в Україні викрито міжрегіональну банду наркоторговців з мільйонним обігом.
Також на Київщині правоохоронці викрили масштабну нарколабораторію та канал збуту психотропів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости