Темы дня:

У США заявили, що Росія може піти у наступ

У США заявили, що Росія може піти у наступ

З покращенням погодних умов у Білому домі очікують наступу російської армії на деяких ділянках фронту.

Як тільки на території України припиняться дощі та стане тепліше, Росія може піти у наступ. Про це у понеділок, 24 квітня, повідомив координатор стратегічної комунікації Ради національної безпеки США Джон Кірбі, пише Голос Америки.

Він зазначив, що Сполучені Штати посилять допомогу Україні, щоб ЗСУ були готові до будь-яких подій на фронті та мали всі можливості для власного контрнаступу.

“Навесні, з поліпшенням погодних умов, очікується, що російські сили можуть розпочати наступ на деяких ділянках. Проте точні деталі та місця, де це станеться, невідомі”, – заявив Кірбі.

Він наголосив, що велике значення для майбутнього контрнаступу має постачання в Україну озброєння.

Кірбі звернув увагу на нагальні потреби ЗСУ, серед яких назвав бронетехніку, артилерію, протиповітряну оборону, матеріально-технічне забезпечення.

Він наголосив, що підтримка життєвої сили армії в польових умовах є вкрай важливим чинником.

“Без цього неможливо успішно вести бойові дії. Для того, щоб Україна могла успішно протистояти ворогові, необхідно забезпечувати постійну підтримку, включаючи запчастини, їжу, воду та паливо – все, що необхідно для безперебійної роботи”, – зазначив Кірбі.

Нагадаємо, Кирило Буданов заявив, що Україна наближається до вирішальної битви з ворогом, але те, коли вона почнеться поки що таємниця.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: