Темы дня:

У Росії заборонили виїзд з країни військовозобов’язаним, зокрема обмежено придатним до служби, – ГУР

У Росії заборонили виїзд з країни військовозобов’язаним, зокрема обмежено придатним до служби, – ГУР

Відповідний наказ російська ФСБ надіслала до всіх прикордонних управлінь країни (в РФ прикордонники перебувають у структурі ФСБ).

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України

 У тексті зазначено: “З 9 січня 2023 року з 00 годин 00 хвилин прикордонним управлінням ФСБ Росії забезпечити обмеження виїзду за межі території Російської Федерації громадян, які мають висновок про готовність до воєнної служби з категорій “А”, “Б” і “В””.

Для виїзду зазначених категорій громадян буде закрито можливість виїзду в усіх пунктах пропуску на всіх напрямках. При цьому, як випливає з тексту наказу, виїзд заборонять також громадянам категорії “В”, тобто обмежено придатним до військової служби. Призовників, які належать до цієї категорії, звільняють від призову в мирний час, звільняють від військових зборів та зараховують до запасу.

Раніше вже повідомлялось про підготовку в РФ нової хвилі мобілізації. При цьому зазначалось, що головний акцент робитиметься на кількості, а не на якості мобілізованих людей та наданої їм техніки. На екіпірування та первинну підготовку “поповнення” знадобиться близько двох місяців.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости