Темы дня:

У Новій Каховці ЗСУ вдарили по штабу окупантів на заводі “Сокіл”

У Новій Каховці ЗСУ вдарили по штабу окупантів на заводі “Сокіл”

Над підприємством видно густий дим.

Збройні сили України вдарили по штабу російських військ у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області, який вони облаштували у приладобудівному заводі “Сокіл”, повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

У неділю вдень у соціальних мережах почали з’являтися повідомлення про пожежу на території приладобудівного заводу “Сокіл” у Новій Каховці. Зокрема, люди опублікували відео, на яких видно, що над заводом піднімається стовп диму.

Пізніше депутат обласної ради Сергій Хлань повідомив, що українські військові завдали по заводу удару по військовому штабу окупантів на території підприємства.

“Хоча пропагандисти пишуть, що їхнє “ППО” було чітко чути — у Новій Каховці рашисти отримали чергову бавовну від ЗСУ. Наші вдарили по штабу, який орки облаштували на заводі Сокіл”, – написав Хлань.

Приладобудівний завод “Сокіл” – новокаховське військово-промислове підприємство, що існувало у період з 1960 по 2013 роки. Основним виробництвом були радіогідроакуcтичні прилади та гідроакуcтичні cтанції для виявлення і знищення підводних човнів та інших кораблів. Після захоплення міста окупанти облаштували на території заводу штаб.

Російські військові опинилися у пастці після пошкодження ЗСУ останнього мосту через Дніпро. Командування окупаційних військ тікає на лівий берег Дніпра, кидаючи особовий склад на лівому.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости