Темы дня:

У «МЮ» вже борються за ігровий номер Роналду

У «МЮ» вже борються за ігровий номер Роналду

Кріштіану Роналду все ще може залишити англійський «Манчестер Юнайтед», і якщо це станеться, його улюблений сьомий номер виявиться вільним.

На легендарну «сімку» претендують два гравці «МЮ». Слід також додати, що наступний матч «Манчестер Юнайтед» відбудеться 6-го жовтня. У рамках турніру Ліги Європи підопічні Еріка тен Хага зустрінуться з кіпріотським ФК «Омонія». БК Ліга Ставок вважає фаворитом гри англійську команду і пропонує на її перемогу коефіцієнт 1.25. Щоб зробити ставку ще більш прибутковою, слід скористатися бонусами від контори. Дізнатись про можливі промокоди та акції від Ліги Ставок можна за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/bonusy-bukmeker/liga-stavok-ru/promokod-liga-stavok/.

Як повідомляє Manchester Evening News, йдеться про англійця Джейдона Санчо і бразильця Антоні. Обидва гравці вже виявили бажання взяти сьомий номер після того, як Роналду його звільнить. Джейдон Санчо грає під 25-м номером, новачок команди Антоні – під 21-м.

Санчо виступає за «червоних дияволів» із 2021 року. Минулого сезону вінгер взяв участь у 38 матчах «Юнайтед» у всіх змаганнях, у яких забив 5 голів та віддав 3 гольові паси. Цьогорічного ігрового року на рахунку Джейдона – 8 ігор та 3 голи у всіх турнірах.

Антоні перейшов до «Манчестер Юнайтед» у серпні 2022 року з амстердамського «Аякса». За нову команду бразилець зіграв 3 матчі (одна гра – в АПЛ, ще дві – у Лізі Європи УЄФА), у яких забив 1 гол.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости