Темы дня:

У Криму визнали, що самі атакували штаб ЧФ – ЗМІ

У Криму визнали, що самі атакували штаб ЧФ – ЗМІ

Командування Військово-морських сил України пояснило, навіщо окупанти влаштували провокацію із безпілотником.

Так званий “сенатор від Криму” Ольга Ковітіді заявила, що атаку безпілотника на штаб Чорноморського флоту в Севастополі було здійснено не ззовні, а з території міста. Таким чином окупанти визнали, що удару було завдано не Збройними силами України. “Атака, безперечно, була здійснена не ззовні, а з території Севастополя. У місті тривають оперативно-розшукові роботи з пошуку організаторів цього теракту, до вечора їх буде знайдено”, – сказала так званий “сенатор”.

Російські окупанти розцінюють подію як терористичний акт, але при цьому продовжують стверджувати, що “обстановка в Севастополі спокійна”.

У ВМС вже відреагували на звинувачення росіян, начебто атаку з безпілотником влаштували ЗСУ. Там пояснили, що російські загарбники влаштували провокацію, щоб скасувати святкування у Севастополі з нагоди дня військово-морських сил.

“Сьогоднішні провокації ще раз довели – росіяни в Криму бояться ЗСУ. Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ РФ, а щоб вкотре не зганьбитися перед усім світом, побоюючись Збройних Сил України, придумав привід скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною і ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту”, – написали МВС у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, країна-агресор Росія вранці 31 липня заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Загарбники стверджували, що внаслідок неї постраждали шестеро людей.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости