Темы дня:

У Генштабі пояснили збільшення втрат ворога

У Генштабі пояснили збільшення втрат ворога

Поліпшувати статистику ЗСУ допомагають дані про дислокацію російських військ, які вони одержують від українських патріотів, які опинилися на тимчасово окупованих територіях.

Українські патріоти на тимчасово окупованих територіях повідомляють ЗСУ дані про дислокацію російських військ, чим допомагають ефективно знищувати ворога. Про це на брифінгу у четвер, 8 вересня, заявив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.
Таким чином, він відповів на запитання журналістки про те, чому останнім часом українці спостерігають тенденцію збільшення втрат ворога в щоденних зведеннях Генштабу: раніше фігурувала цифра 150-200 знищених російських солдатів, а зараз 500-600.
“З чим це пов’язано? Поліпшилася система обліку чи якісь інші причини?” – поцікавилася журналістка.
“Це якісь інші причини”, – відповів бригадний генерал, що викликало посмішку інших учасників брифінгу.
Пізніше представник Генштабу також додав, що “поліпшувати статистику” ЗСУ допомагають дані про дислокацію російських військ, які вони отримують від українських патріотів, які опинилися на тимчасово окупованих територіях.
“Свідомі українці, незалежно від того, де вони перебувають, в окупованому Криму або на території окупованої Херсонщини, Запорізької області, Донецької, Луганської та інших областей, надають дієву допомогу нашим збройним силам. Це не буде секретом, якщо я скажу, що завдяки їм ми маємо певні дані щодо розміщення російських окупаційних військ. Завдяки їм ми можемо коригувати у бік збільшення ті цифри, про які ми щойно говорили”, – сказав Громов.
Він також додав, що ЗСУ намагатиметься цю цифру збільшувати, заради чого ЗСУ роблять все можливе та неможливе.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости