Темы дня:

У ФРН визнали підтримку ПП-2 “вкладом у війну”

У ФРН визнали підтримку ПП-2 “вкладом у війну”

Політика умиротворення ніколи не буде успішною, коли маєш справу з диктатором, який проводить політику територіальної експансії, зазначив міністр юстиції ФРН.

Підтримка владою Німеччини проекту будівництва газопроводу Північний потік-2 стала “вкладом” у розв’язання Росією повномасштабної війни проти України. Про це сказав міністр юстиції ФРН Марко Бушман, повідомляється на сайті відомства у вівторок, 29 листопада.
“Ми твердо стоїмо на боці України. Але ми також маємо чітко сказати: з сьогоднішнього погляду, відданість Північному потоку-2 після анексії Криму була внеском Німеччини у розв’язання війни”, – заявив міністр юстиції.
Бушманн зазначив, що з 24 лютого в Україні щодня скоюються військові злочини та злочини проти людяності.
“На мирних жителів нападають, вбивають і катують. Основна інфраструктура навмисно руйнується, і Росія, мабуть, намагається використовувати морози як ще одну зброю для вбивства в Україні. Вчиняються немислимі злочини”, – зазначив він.
На думку Бушманна, німці мали пам’ятати з історії ХХ століття, що політика умиротворення ніколи не буде успішною, коли маєш справу з диктатором, який проводить політику територіальної експансії.
“Диктатори розглядають умиротворення як запрошення продовжити свої акти агресії та порушення закону”, – наголосив міністр.
Раніше президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр звинуватив російського лідера Володимира Путіна у руйнуванні європейського порядку безпеки. За його словами, 24 лютого стало епохальним зрушенням, і війна РФ проти України зруйнувала мрію про “спільний європейський дім”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости