Темы дня:

У чергах на блокпостах у Запоріжжі помирають люди – мер

У чергах на блокпостах у Запоріжжі помирають люди – мер

У Василівці Запорізької області щодня зростає черга на виїзд з окупованої території, бо окупанти пропускають лише від 20 до 150 машин на день.

Окупанти не пропускають охочих евакуюватися з окупованих територій у Запоріжжі. Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.
Так, на блокпості у Василівці Запорізької області щодня зростає черга на виїзд з окупованої території, бо окупанти пропускають лише від 20 до 150 машин на день (приблизно, 500 осіб).
“Але попит набагато більший. І щодня черга зростає-зростає-зростає. Сьогодні в черзі чекають 1,2 тисячі машин і понад п’ять тисяч українців проїзду через цей блокпост”, – сказав він, додавши, що окупанти використовують українців як живий щит.
За його словами, у цій черзі на виїзд померло вже п’ять осіб.
“Є зовсім жахливі речі, коли рашисти підходять до наших людей і кажуть: “Якщо хтось із тяжкохворих хоче тут підняти мітинг, то можемо пристрелити прямо зараз у посадці”, – розповів він.
Нагадаємо, на окупованих територіях Херсонської області росіяни посилили поліцейський режим. Порушникам загрожують розстрілом на місці.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости