Темы дня:

У Британії оцінили плани Путіна на захоплення України

У Британії оцінили плани Путіна на захоплення України

Бен Уоллес зазначив, що “триденна операція” РФ триває вже майже півроку та супроводжується значними втратами.

Міністр оборони Британії Бен Уоллес заявив, що президент РФ Володимир Путін робив ставку на те, що союзникам України у серпні набридне підтримувати її, але тепер йому навряд чи взагалі вдасться захопити країну.
Він зазначив, що вторгнення Росії в Україну зазнає невдачі, оскільки західні союзники обіцяють збільшити фінансову та військову підтримку Києва.
“Їм (росіянам, – ред.) поки не вдалося і навряд чи колись вдасться окупувати Україну. Їх вторгнення кульгало і змінилося настільки, що вони насправді зосередилися тільки в частинах півдня і сходу, дуже далеко від своєї триденної так званої “спеціальної операції”, – заявив Воллес.
За його словами, “триденна операція” триває вже майже півроку та супроводжується значними втратами.
“Президент Путін зробив ставку на те, що в серпні, через кілька місяців, нам усім набридне конфлікт, і міжнародна спільнота розійдеться в різні сторони. Що ж, сьогодення доводить протилежне. Ми вийшли з цієї зустрічі (конференція в Копенгагені, – ред.) з ще більшими обіцянками фінансування та військової допомоги. І все це спрямоване на те, щоб допомогти Україні перемогти, допомогти Україні відстояти свій суверенітет і дійсно гарантувати, що амбіції президента Путіна в Україні зазнають невдачі”, – зазначив міністр.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости