Темы дня:

У Білорусі на військових РФ чекають найближчими днями

У Білорусі на військових РФ чекають найближчими днями

У Мінську розкрили деталі створення регіонального угруповання військ. Російських військових, як повідомляється, у ній буде небагато.

Правитель Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що спільне регіональне угруповання військ Росії та Білорусі складатиметься переважно з білорусів і налічуватиме понад 70 тисяч осіб.
“Нашу армію ви знаєте – близько 70 тисяч людей. Це основа. Ну, я думаю, що 10-15 тисяч від Росії вимагати зараз не треба. Тому що вистачає там проблем інших. Ви знаєте, яких. Тому зараз будемо виходити з цього . Ми готуємо хлопців”, – заявив Лукашенко.
Тим часом у Міністерстві оборони Білорусі заявили, що російські війська спільного угруповання найближчими днями прибудуть до Білорусі.
“На цей час рішення про створення регіонального угруповання військ реалізується на користь посилення охорони та оборони державного кордону Республіки Білорусь для зниження військової активності у прикордонних з нами районах.
Буквально найближчими днями на територію Республіки Білорусь почнуть прибувати війська російської складової регіонального угруповання військ”, – сказав представник Міноборони Білорусі.
Він додав, що з ними проводитимуться планові заходи бойової підготовки, спрямовані на “підвищення рівня виконання завдань із захисту Союзної держави”.
При цьому не уточнюється скільки саме російських військових прибудуть.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости