Темы дня:

Топ-10 українських зарплат

Топ-10 українських зарплат

Відмітивши традиційну активність роботодавців у квітні місяці до сезону свят і відпусток, аналітики кадрового порталу hh.ua нарахували 20% зростання числа вакансій порівняно з березнем, назвавши топ-10 зарплат минулого місяця.

Як повідомили в компанії, топ-5 сфер за кількістю нових вакансій залишаються незмінними: – IT, продажі, маркетинг і страхування – до яких додався сектор виробництва. Причиною аналітики називають дефіцит кваліфікованих кадрів для управління виробництвом, що призводить до залучення безлічі каналів пошуку фахівців.
Кадровики відзначають, що сфера виробництва є однією з небагатьох, де по числу пропозицій Київ лідирує з мінімальним відривом від інших регіонів. Так, зарплати рядових, але досвідчених фахівців – технологів, конструкторів, інженерів – знаходяться на рівні 7-8 тис. грн (в залежності від сфери роботи).
В цілому, з початку поточного року топ-десятка зарплат дещо змінилася – кількість пропозицій для програмістів зменшилась на користь керівників в області продажів та інших фахівців. Тим не менш, в топ-100 лідирують все ж девелопери.

Топ-10 зарплат квітня 2013
1. Керівник філії великої FMCG компанії в Києві (100 тис. грн).
2. Керівник проекту служби замовника (40 тис. грн)
3. Java team lead (35 тис. грн)
4. Директор з організації і розвитку (мережа кав’ярень) (30 тис. грн)
5. Директор з розвитку роздрібної мережі (30 тис. грн)
6. Фінансовий директор (25 тис.грн)
7. Комерційний директор (24 тис. грн)
8. Front-end розробник (24 тис. грн)
9. Спеціаліст по роботі з торговими підприємствами (банк) (24 тис. грн)
10. Senior C++ developer (24 тис. грн)
Додамо, що в квітні, як і в березні, найбільш затребуваними залишалися програмісти, менеджери з продажу, а також всі ті, чиє завдання залучати споживачів – фахівці з реклами, медичні представники, менеджери з туризму, а також фінансисти.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости