Темы дня:

Танки для України: Пєсков розкритикував Захід

Танки для України: Пєсков розкритикував Захід

Подібні дії Заходу здатні “затягнути всю історію і завдати більше бід державі Україна”, вважає речник Кремля.

Постачання важкої бронетехніки Україні говорять про те, що західні країни не дбають про майбутнє українців. Таку заяву озвучив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу в понеділок, 16 січня.
Він вірить, що західні танки не здатні змінити ситуацію “на землі”.
“Змінити це нічого не зможе. “Спеціальна військова операція” триватиме. Ці танки горять і горітимуть так само, як і решта. Цілі “спеціальної військової операції” будуть досягатися і будуть досягнуті”, – переконаний Пєсков.
Водночас представник Кремля припустив, що подібні дії Заходу здатні “затягнути всю історію і завдати більше бід державі Україна”.
“Оцінюємо і сприймаємо подібне рішення дуже негативно, ми не приховуємо нашого ставлення. Велика Британія, інші європейські країни, Польща і так далі, які зараз говорять про свої наміри влаштувати новий виток з постачання нового, досконалішого технологічного військового обладнання для України, не здатні змінити ситуацію на місці. Вони мають це зрозуміти”, – зазначив Пєсков.
За його словами, у Москві сумніваються, що західні країни “якось дбають про долю людей, які живуть в Україні, та про їхнє майбутнє”.
“Вони використовують просто цю країну як інструмент для досягнення своїх антиросійських цілей”, – вважає Пєсков.
Раніше глава МЗС України заявив, що вже п’ять країн готові передати Україні танки Leopard, очікуючи на дозвіл від Німеччини, як країни-виробника.
Також у британському уряді підтвердили рішення передати Україні танки Challenger 2та додаткові артилерійські системи.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости