Темы дня:

Світовий банк надав Україні $200 мільйонів

Світовий банк надав Україні $200 мільйонів

Кошти будуть спрямовані на відновлення електромережі та систем теплопостачання у Києві, Харкові, Миколаєві, Сумах та містах Чернігівської області.

Світовий банк виділяє Україні додаткові $200 мільйонів доларів на відновлення енергетики. Прем’єр-міністр України Денис Шмігаль підписав у Вашингтоні угоду з віце-президентом Світового банку Анною Б’єрде. Про це він повідомив у Телеграм.
За словами Шмигаля, залучені від Світового банку кошти будуть спрямовані на відновлення електромережі та систем теплопостачання у Києві, Харкові, Миколаєві, Сумах та містах Чернігівської області.
На зустрічі з представником Світового банку прем’єр України обговорив спільну роботу в рамках міжвідомчої платформи координації донорів (фінансовий рамштайн).
“Спільно зі Світовим банком готуємо до реалізації і проект страхування військових ризиків для іноземних інвестицій. Це ключовий інструмент, щоб залучити ці інвестиції вже зараз, не чекаючи на завершення війни”, – зазначив Шмигаль.
Він подякував партнерам із Світового банку за підтримку України та програми відновлення, які стануть найбільшим проектом відновлення в Європі з часів Другої світової війни.
Нагадаємо, у лютому Світовий банк оголосив про додаткове грантове фінансування для України на суму 2,5 мільярда доларів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости