Темы дня:

Суд заочно заарештував Януковича за розстріл Майдану

Суд заочно заарештував Януковича за розстріл Майдану

Через дії організованої злочинної групи з 10 осіб загинули 76 громадян та понад 800 отримали тілесні ушкодження, зазначили у ДБР.

Суд вкотре обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для колишнього президента Віктора Януковича у справах Майдану. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань у вівторок, 17 січня.
“За клопотанням слідчого ДБР, погодженим з Офісом генерального прокурора, суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою щодо колишнього президента України”, – йдеться у повідомленні.
Вказано, що ще у листопаді 2021 року ДБР завершило розслідування щодо злочинів Януковича та інших дев’яти чиновників під час акцій протесту у 2014 році.
“Встановлено, що через дії цієї організованої злочинної групи лише у зазначений період загинули 76 громадян та понад 800 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості”, – заявили в бюро.
Наразі стосовно всіх 10 підозрюваних заочно обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також суддя встановив термін стороні захисту для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування, після якого обвинувальний акт буде направлено до суду.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости