Темы дня:

Суд заарештував голову Полтавського райсуду

Вища рада правосуддя вже прийняла рішення про відсторонення фігурантки від займаної посади.

Служба безпеки України оприлюднила беззаперечні докази співпраці з ворогом голови Полтавського районного суду. Жінкувзято під варту, повідомляє спецслужба у середу, 10 травня.

“Посадовиця була завербована ФСБ і “зливала” окупантам інформацію про українських захисників на півдні нашої держави. Крім того, вона рекомендувала своєму російському куратору “кандидатури” гауляйтера Бердянська та керівників однієї із захоплених місцевих лікарень”, – йдеться в повідомленні.

У СБУ нагадали, що викрили зловмисницю в результаті комплексних заходів у квітні цього року. Їй повідомили підозру по статті про державну зрада, вчинену в умовах воєнного стану (ч.2 ст.111 КК України).

“Вища рада правосуддя прийняла рішення про відсторонення фігурантки від займаної посади. Суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави”, – зазначено у повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину.

У повідомленні Офісу генпрокурора зазначено, що запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваній голові суду обирав Жовтневий районний суд Запоріжжя.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: