Темы дня:

Страта бійця ЗСУ: Міноборони звернулося до українців

Страта бійця ЗСУ: Міноборони звернулося до українців

Ганна Маляр закликала зупинити поширення цього відео та будь-яких подібних відеокадрів у мережі.

Компетентні органи встановлюють особу українського військового, якого стратили російські загарбники. Українців закликають не висувати свої припущення до офіційних висновків та не публікувати відео. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram у середу, 12 квітня.

За її словами, з перших хвилин появи відео страти військового росіянами усі компетентні українські служби вивчають його покадрово, щоб ідентифікувати воєнних злочинців.

“Ми робимо все, щоб впізнати загиблого. Усім нам важливо розуміти – ідентифікація людини по відео, а тим більше людини в таких обставинах, надзвичайно складне завдання. Тому просимо утриматися від публічного озвучування будь-яких версій до офіційних висновків”, – написала вона.

Заступник міністра оборони закликала громадян мати повагу до близьких загиблого та не робити жодних публічних припущень щодо його особи, навіть якщо ви абсолютно впевнені, що впізнали його.

Маляр також закликала зупинити поширення цього відео та будь-яких подібних відеокадрів. Тепер це мають дивитися прокурори та Міжнародний суд.

“Пам’ятайте, ворог хоче нас залякати. Хоче зробити нас слабшим. Але все, що він отримає у відповідь, – нашу лють і повний розгром окупантів, вироки вбивцям і трибунал державі-агресору”, – додала вона.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости