Темы дня:

Стали відомі подробиці удару РФ по Слов’янську

Стали відомі подробиці удару РФ по Слов’янську

Ворог ударив ракетами С-300. Зруйновано адміністративні будівлі, п’ять багатоповерхівок та сім приватних будинків, зазначив Павло Кириленко.

Внаслідок удару російських агресорів по місту Слов’янськ на Донеччині одна людина загинула і 25 отримали поранення. Дані не є остаточними, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram у понеділок, 27 березня.

“Зруйновано адміністративні та офісні будівлі, п’ять багатоповерхівок та сім приватних будинків – такі наслідки сьогоднішнього обстрілу Слов’янська. Рашисти вдарили по центру міста близько 10:30 двома ракетами С-300”, – написав Кириленко.

Він додав, що в цей же час ракетного удару зазнала Дружківка – дві ракети С-300 влучили в дитячий будинок і практично повністю його зруйнували.

“За попередньою інформацією, у Дружківці жертв і постраждалих наразі немає. Щодо кількості жертв у Слов’янську інформація змінюється – триває рятувальна операція. Про її хід повідомлятиму додатково”, – додав Кириленко.

Раніше про обстріл Слов’янська повідомив президент Володимир Зеленський. Він запевнив, що ворог не залишиться без відповіді.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Слов’янську та Краматорську прогриміли вибухи. У регіоні було оголошено повітряну тривогу.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости