Темы дня:

США передають Україні танки Abrams – Байден

США передають Україні танки Abrams – Байден

Україна захищає свої території та планує провести контрнаступ, зазначив американський лідер.

Президент США Джо Байден офіційно повідомив про постачання 31 танка M1 Abrams та іншої техніки для Збройних сил України. Про це він сказав під час виступу у Білому домі у середу, 25 січня.
“Ми маємо намір допомогти Україні захистити свою територію та перейти в контрнаступ. Щоб звільнити країну, їм потрібно підвищити свою оборонну здатність. Я оголошую, що ми виділяємо 31 танк Abrams і відправляємо в Україну цілий батальйон цих танків. Це рекомендував зробити міністр оборони Остін … Танки Abrams – одні з найдосконаліших у світі. Вони складні в управлінні та експлуатації. Ми навчатимемо українських військових і негайно почнемо це робити. Щоб доставити танки, потрібен час”, – сказав Байден.
Він запевнив, що США та Європа “повністю об’єднані”. Сьогодні він провів довгу розмову з лідерами Веоікобританії, Німеччини, Франції та Італії щодо подальшої підтримки України.
“Росія очікувала, що ми розпадемося, але ми повністю – єдині. Україна захищає свої території та планує провести контрнаступ”, – заявив американський лідер.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: