Темы дня:

Rutube на вимогу Apple обмежив поширення контенту російських державних ЗМІ

Rutube на вимогу Apple обмежив поширення контенту російських державних ЗМІ

Російський відеохостинг Rutube вирішив обмежити завантаження програми для iOS тільки Росією – раніше Apple вимагав зробити програму доступною тільки для росіян або видалити контент державних ЗМІ.

Про це пише Forbes Russia з посиланням на пресслужбу російського сервісу.

Компанія повідомила у своєму Telegram-каналі, що можливість завантаження програми на iPhone збережеться для користувачів у Росії, поза Росією вони зможуть дивитися відеоконтент у веб-версії.

Раніше повідомлялось, що корпорація Apple вимагає від Rutube видалити з його програми контент російських державних ЗМІ, в іншому випадку американська компанія пригрозила видалити програму відеохостингу з App Store. Apple дала керівництву Rutube два тижні на ухвалення рішення.

У повідомленні російської компанії зазначається, що “користувачам, які завантажили програму раніше, ймовірно, будуть доступні оновлення”.

У повідомленні йдеться, що канали російських пропагандистських ЗМІ та блогерів, які були заблоковані на YouTube та представлені на Rutube, надалі, можливо, будуть доступні лише на місцевому російському відеохостингу.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: