Темы дня:

Росія зазнає великих втрат – Зеленський

Росія зазнає великих втрат – Зеленський

Російська Федерація щодня продовжує втрачати на війні в Україні сотні мобілізованих та найманців.

До кінця року кількість убитих російських загарбників на території України сягне 100 тисяч військових. Про це у вівторок, 29 листопада, заявив президент України Володимир Зеленський.
“Ще цього року Росія втратить убитими сто тисяч своїх солдатів і тільки Богові відомо скільки найманців. А Україна стоятиме. А світ робитиме все, щоб кожен, хто винен у цій злочинній війні, опинився на лаві підсудних”, – сказав президент.
Говорячи про ситуацію на фронті, він зазначив, що та залишається складною і незважаючи на надзвичайно великі російські втрати, окупанти все ще намагаються наступати на Донеччині, закріпитися на Луганщині, рухатися на Харківщині, здійснюють планування за південним напрямом.
“Але тримаємо оборону і, головне, не даємо ворогові здійснити їхні наміри. Вони говорили, що захоплять Донецьку область – навесні, влітку, восени. Цього тижня починається вже зима. Вони поклали там свою регулярну армію, вони втрачають там щодня сотні мобілізованих та найманців, вони використовують там загороджувальні загони”, – підкреслив президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости