Темы дня:

Росія вночі випустила по Україні шість ракет Х-22

Росія вночі випустила по Україні шість ракет Х-22

Російська стратегічна авіація вночі вдарила п’ятьма ракетами Х-22 по Миколаївській області та однією по Херсонській.

Минулої ночі російські окупанти обстрілювали Україну ракетами Х-22. За ніч росіяни випустили шість ракет Х-22. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.
За його словами, окупанти застосовують все більше ракет, які у них залишились з радянських часів і бережуть свою високоточну зброю.
“Минула ніч ознаменувалася потужною атакою літаків дальньої авіації Ту-22М3. Запускали по Україні ракети Х-22. Ми знаємо, наскільки це потужна і терористична ракета. З семи бомбардувальників було випущено шість ракет. Вони своїх цілей не досягли”, – заявив Ігнат.

Оперативне командування Південь повідомило у Facebok, що російська стратегічна авіація вночі вдарила п’ятьма ракетами Х-22 по Миколаївській області та однією по Херсонській.

“Є влучення в об’єкт промисловості. Люди не постраждали”, – йдеться у повідомленні.

Х-22 – радянська/російська надзвукова крилата протикорабельна ракета повітряного базування великої дальності. Маса бойової частини Х-22 – близько 950 кг. Максимальна дальність – до 600 км. При застосуванні від великих відстаней відхилення від цілі може становити сотні метрів.

Раніше повідомлялося, що вночі російські загарбники випустили по Миколаївській області п’ять ракет Х-22. Пошкоджено будівлю промислового підприємства, також зафіксовано влучення на відкритій території.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости