Темы дня:

Російські партизани взяли на себе відповідальність за вбивство Татарського

Російські партизани взяли на себе відповідальність за вбивство Татарського

“Національна республіканська армія” взяла на себе провину за вбивство “військового кореспондента” Владлена Татарського.

Відповідальність за вибух у кафе в Санкт-Петербурзі, внаслідок якого загинув “військкор” Владлен Татарський, взяла на себе місцева колона “Національної республіканської армії”.
Відповідну заяву у вівторок, 4 квітня, опублікував Telegram-канал Роспартизан.
У заяві йдеться, що акція була організована особисто проти Татарського та групи активістів, які підтримують війну в Україні.
“Ми організували та здійснили акцію 2 квітня проти групи Z-активістів і особисто проти відомого палія та пропагандиста війни, військового злочинця Максима Фоміна, відомого як Владлен Татарський”, – заявили в організації.
Партизани підкреслили, що акція була підготовлена та здійснена ними автономно, і вони не мали зв’язку і не отримували допомоги від жодних іноземних структур та спецслужб.
“Ця акція була здійснена в клубі, що належить одному з найвідоміших російських бандитів та злочинців Євгену Пригожину. В результаті акції клуб припинить свою роботу”, – зазначили члени “Національної республіканської армії”.
В організації також заявили, що інцидент ніяк не вплинув на мирних жителів, бо їх там не було. Усі присутні – “входять до активних прихильників війни”, заявили партизани.
“Національна республіканська армія” також попросила про правову допомогу Дар’ї Треповій.
Нагадаємо, 2 квітня в центрі Санкт-Петербург стався вибух у кафе, було вбито “військкора” Владлена Татарського, ще 30 людей отримали поранення. Російські силовики затримали Дар’ю Трепову, яка принесла до кафе статуетку, що вибухнула. Жінка нібито є “активною прихильницею” Фонду боротьби з корупцією.
Росія звинуватила спецслужби України та прихильників Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального у вбивстві Татарського.
Трепову звинуватили у скоєнні теракту та незаконному носінні вибухових пристроїв. До 2 червня вона перебуватиме у СІЗО.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости