Темы дня:

Росії від Заходу нічого не потрібно – МЗС РФ

Росії від Заходу нічого не потрібно – МЗС РФ

Росія всіма наявними засобами протистоятиме лінії США, спрямованої на завдання РФ стратегічної поразки, запевнив Сергій Рябков.

Росії нічого не потрібно від країн Заходу, але ж НАТО зомбує сусідні країни “русофобськими страхачками”. Про це сказав заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков в інтерв’ю оприлюдненому у понеділок, 30 січня.
“Нам від Заходу нічого не потрібно. Ми хочемо, щоб нам дали спокій. Але НАТО зі свого боку з маніакальним завзяттям, гідним кращого застосування, послідовно підповзало до російських кордонів, одночасно зомбуючи русофобськими страхачками сусідні з нами країни”, – сказав Рябков.
За його словами, Росія неодноразово давала зрозуміти “і по-доброму, і у жорсткішій формі”, що не залишить без відповіді таку політику Заходу.
“Ми не поступимося своїми законними інтересами у галузі безпеки і не дамо в образу російських людей. Американці наші попередження не чули і всерйоз не сприймали, а лише продовжували всіляко нацьковувати Київ проти Росії”, – додав заступник міністра.
Рябков запевнив, що Росія всіма наявними засобами протистоятиме лінії США, дотримуваної задля завдання РФ стратегічної поразки.
Рябков зазначив, що “практично за всіма азимутами, які можна уявити собі з точки зору двостороннього діалогу зі США”, ситуація зараз безвихідна.
“У цей глухий кут наші відносини заведені антиросійською лінією Вашингтона, яка посилювалася рік у рік і місяць за місяцем впродовж останніх років… Вся безпекова ситуація, включно з контролем над озброєннями, опинилася у заручниках у лінії США на завдання Росії стратегічної поразки. Ми будемо цьому протистояти щонайрішучіше з використанням всіх наявних у нашому розпорядженні способів і засобів”, – заявив Рябков.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости