Темы дня:

РФ вже випустила по Україні більш як 4 700 ракет

РФ вже випустила по Україні більш як 4 700 ракет

Зеленський повідомив, що минулого вівторка Росія завдала майже сто ракетних ударів, внаслідок чого без електроенергії залишилося більш як 20 мільйонів людей.

З початку повномасштабного вторгнення Росія застосувала проти України більш як 4 700 ракет, заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні до учасників Міжнародної організації Франкофонії.
“Сьогодні 270-й день повномасштабної війни. Більш як 4 700 ракет застосувала Росія. Сотні наших міст просто спалені. Тисячі людей загинули. Сотні тисяч силою депортовано у Росію. Мільйони виїхали з України в інші країни, рятуючись від війни”, – заявив Зеленський.
Президент також повідомив, що минулого вівторка Росія завдала майже сто ракетних ударів, внаслідок чого без електроенергії залишилося більш як 20 мільйонів людей.
“Знаєте, що таке цей ракетний удар? Це більше 20 мільйонів людей без світла. Такою була шкода енергосистемі, таке було термінове аварійне відключення. Відключилися і реактори на двох наших атомних станціях –- через ракетне ураження енергетики”, – сказав він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости