Темы дня:

РФ відкидає мирні ініціативи України – Зеленський

РФ відкидає мирні ініціативи України – Зеленський

Глава держави підкреслив, що світ буде безпечнішим лише тоді, “коли тиранія програє”.

Росія відповідає ракетними ударами на мирні ініціативи України. Рішення буде на полі бою. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у ході онлайн-спілкування до учасників American Enterprise Institute World Forum, серед яких були сенатори, губернатори та представники експертної спільноти США.

“Коли пропонуєш формулу миру, а Росія знову відповідає ракетами по містах, це точно говорить про те, що рішення буде на полі бою. І світ стане безпечнішим, точно стане безпечнішим. І для націй, і для людей. І для держав, і для бізнесу”, – сказав глава держави.
Зеленський підкреслив, що світ буде безпечнішим лише тоді, “коли тиранія програє і коли інші потенційні агресори побачать повну силу свободи”.
“Наші героїчні солдати вже зробили так, що армія Росії буквально на очах перестає бути глобальною загрозою. Маємо довести цю роботу до кінця. Це можливо зробити вже цього року”, – сказав Глава держави.
Президент також зазначив, що “вся допомога, яку надають Україні партнери – це інвестиція у глобальний світ, реальну архітектуру безпеки для свободи”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости