Темы дня:

РФ вдалося захопити околиці Пісків – ISW

РФ вдалося захопити околиці Пісків – ISW

У звіті військові аналітики заявили, що російські війська, ймовірно, контролюють лише південно-східні околиці Пісків.

Війська РФ змогли захопити околиці селища Піски у Донецькій області. На це вказують геолокаційні кадри бойовиків так званої “ДНР”, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

“Російські війська, ймовірно, контролюють лише південно-східні околиці Пісків”, – йдеться у звіті військових аналітиків.

Також повідомляється, що російські сили здійснили обмежені наземні атаки на північний захід від Слов’янська та на схід та південь від Бахмута. Окупанти провели серію наземних атак, намагаючись прорвати українські оборонні лінії на північ, захід та південь від Донецька.

Крім того, зазначається, що загарбники, ймовірно, зберігають вибухівку та міни на Запорізькій атомній електростанції та навколо неї та, можливо, замінували частини станції.

В ISW також повідомили, що українська партизанська діяльність та громадянський опір лякають ворога, оскільки він продовжує готуватися до інтеграції окупованих територій до Росії після майбутніх фіктивних “референдумів” про анексію.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, противник вів наступ у напрямках Новобахмутівка – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Веселе – Піски.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости