Темы дня:

РФ програє війну у всіх відношеннях – Боррель

РФ програє війну у всіх відношеннях – Боррель

У моральному, політичному, навіть у військовому відношенні Росія програє війну в Україні. Також вона стає дедалі більш ізольованою.

Росія не тільки програє у війні, а й дедалі стає більш ізольованою. Про це перед зустріччю міністрів закордонних справ країн ЄС у понеділок, 17 жовтня, заявив глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель, повідомляє Європейська правда.
“Соціально-економічні наслідки війни продовжують спостерігати по всьому світу. Росія чимдалі стає більш ізольованою, останніми днями ми могли побачити це в ООН. Моральним духом, політичним складником і навіть у військовому відношенні Росія програє у цій війні. Ми повинні підтримувати Україну і надалі”, – сказав  Борель.
Він висловив надію, що міністри у понеділок ухвалять рішення про створення нової тренувальної місії для українських військових.
За словами Борреля, міністри також обговорять можливі санкції проти Ірану, який постачає Росії військові дрони для атак на Україну.
“Ми будемо вивчати конкретні докази участі Ірану, яку Тегеран надто заперечує. У зустрічі візьме участь український міністр Дмитро Кулеба”, – сказав Боррель і зазначив, що сьогочасні антиіранські санкції будуть стосуватися питання репресій проти протестувальників.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости