Темы дня:

Резніков дав прогноз про кінець війни

Резніков дав прогноз про кінець війни

Глава Міноборони вважає, що фінал війни буде лавиноподібним: “здригнеться одна лінія оборони, і вона посиплеться”.

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив упевненість, що після ще кількох навіть невеликих перемог ЗСУ на фронті росіяни почнуть тікати. Про це Резніков сказав в опублікованому в суботу, 10 вересня, інтерв’ю РБК-Україна.

“У мене якраз інше відчуття (що воювати доведеться недовго – ред.). Я переконаний, ще кілька успіхів на фронті як певні, нехай невеликі, але перемоги, і війська росіян будуть тікати, а вони будуть, повірте мені, тому що сьогодні ми руйнуємо їх логістичні ланцюжки, склади і так далі. І постає питання: а куди їм подітися? І моральний дух… це буде, як лавина, здригнеться одна лінія оборони, і воно посиплеться”, – сказав Резніков.

Він зазначив, що українці вже бачили, як окупанти втекли з Київської, Чернігівської та Сумської областей, коли захисники почали їх звідти вичавлювати.

При цьому глава Міноборони додав, що Росії нема чим годувати солдатів, заправляти танки, тому що ЗСУ відрізають їхні ланцюжки поставок. І зараз із застосуванням високоточної артилерії та техніки є великий шанс, що “ця лавина (втечі окупантів – ред.) полетить швидше”.

За словами Резнікова, причин тому кілька. По-перше, світ раніше сприймав ЗСУ як маленьку радянську армію, яка протистоятиме великій радянській армії, але насправді все виявилося зовсім не так.

Крім того, російські солдати вірили, що візьмуть Україну за кілька днів, що їх зустрічатимуть із квітами, але їх тут почали вбивати.

За словами Резнікова, в окупантів немає моралі, за що воювати, тоді як українці знають, що стоять за “свою країну, свою сім’ю та свою землю”, в українців “немає іншого варіанту, окрім як вижити як нація, народ, країна та люди”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости