Темы дня:

Путін назвав “причини катастрофи” в Україні

Путін назвав “причини катастрофи” в Україні

Володимир Путін пожалівся з трибуни, що це нібито проти Росії “знову розв’язана справжня війна”.

Війна в Україні є “катастрофою”, але вона нібито почалась не з вторгнення російських військ, а “спровокована” так званим “держпереворотом”. Про це сказав президент РФ під час військового параду у Москві у вівторок, 9 травня.

“Надмірні амбіції, зарозумілість і вседозволеність неминуче обертаються трагедіями. Саме у цьому причина катастрофи, яку переживає зараз український народ. Він став заручником державного перевороту і злочинного режиму його західних господарів, що склався на його базі, розмінною монетою в реалізації їх жорстоких, корисливих планів”, – заявив Путін.

При цьому він пожалівся, що це нібито проти Росії “знову розв’язана справжня війна”.

“Сьогодні цивілізація знову перебуває на вирішальному переломному рубежі. Проти нашої Батьківщини знову розв’язано справжню війну. Для нас, для Росії немає недружніх як на Заході, так і на Сході”, – цинічно заявив Путін.

Він не оминув і звинувачень у бік Заходу, сказавши, що той нібито й “провокує конфлікти”.

“Захід твердить про свою винятковість, провокує конфлікти, сіє ненависть, знищує сімейні цінності, щоб і надалі нав’язувати народам свою волю”, – сказав президент РФ, який і розв”язав агресивну війну проти українського народу.

Раніше український президент Володимир Зеленський заявив, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) у Гаазі засудить Володимира Путіна за воєнні злочини в Україні.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости