Темы дня:

Путін мовчить, коли РФ зазнає невдачі – АР

Путін мовчить, коли РФ зазнає невдачі – АР

Путін, який колись, за чутками, особисто керував військовою кампанією в Україні і віддавав накази генералам на полі бою, цього тижня, здається, був зосереджений на всьому, окрім війни.

Глава Кремля тримає інформаційну паузу, коли російські війська на фронті програють. Він воліє за краще говорити лише про перемоги, а от погані новини залишає іншим спікерам. Про це у суботу, 19 листопада, йдеться у публікації Associated Press.
“Коли російське військове керівництво оголосило, що воно виводять війська з Херсона, у залі не вистачало однієї людини – президента Володимира Путіна. У той час як міністр оборони Сергій Шойгу та генерал Сергій Суровікін, головнокомандувач Росією в Україні, пояснювали причини відступу перед камерами, Путін відвідував неврологічну лікарню в Москві, спостерігаючи, як лікар виконує операцію на мозку. Пізніше того ж дня він виступив на іншому заході, але не згадав про відступ з Херсона – найбільш принизливий догляд Росії в Україну. У наступні дні він публічно не коментував це” , – сказано у політичному аналізі.
У статті наголосили, що Херсон був єдиною значущою перемогою армії РФ. На початку цього року Москва незаконно анексувала Херсонську область разом із трьома іншими українськими областями. У вересні Путін особисто проголосив, що “люди, які живуть у Луганську та Донецьку, Херсоні та Запоріжжі, стають нашими громадянами назавжди”. Проте у Херсон повернули синьо-жовті прапори України.
“Путін цього тижня, здається, був зосереджений на всьому, окрім війни. Він обговорював процедури банкрутства та проблеми автомобільної промисловості з чиновниками, спілкувався з губернатором Сибіру про збільшення інвестицій у регіони, розмовляв зі світовими лідерами та зустрічався з новим президентом Російської академії наук. У вівторок він провів відеонараду з меморіалів Другої світової війни: це був день, коли він мав виступити на саміті G20 в Індонезії, але він не тільки вирішив не брати участь, але навіть не приєднався до нього за допомогою відеоконференції. єдиним останніми днями, на якому згадали українські міста, але не Херсон”, – зазначили аналітики.
“Система Путіна побудована таким чином, що у поразках звинувачують когось іншого: ворогів, зрадників, удар ножем у спину, глобальну русофобію – будь-що”, – додали вони.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости