Темы дня:

Путін готується до ще більшої війни – Столтенберг

Путін готується до ще більшої війни – Столтенберг

У розгортанні агресивної війни проти України винен тільки Путін. А його звинувачення у тому, що Захід нібито намагається знищити Росію, є алогічним, зазначив генсек НАТО.

Президент РФ Володимир Путін у своєму посланні Федеральним зборам чітко дав зрозуміти, що готується до ще більшої війни з Україною. Про це сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.
“Рік минув (після початку війни 24 лютого 2022 року. – Ред.), а ми не бачимо жодної ознаки того, що президент Путін готується до миру, – якраз навпаки. Сьогодні він дав чітко зрозуміти, він готується до ще більшої війни. Росія починає нові наступи, мобілізовує побільше військ і контактує з Північною Кореєю та Іраном”, – заявив Столтенберг.
За його словами, у розгортанні агресивної війни винен тільки Путін. А звинувачення глави Кремля у тому, що Захід нібито намагається знищити Росію, є алогічним. Адже саме РФ є агресором, який вторгся в Україну.
“Це президент Путін розпочав цю по-імперськи загарбницьку війну… Він не повинен перемогти… Інакше це спричинить небезпеку, власне, для нашої безпеки і для безпеки всього світу”, – сказав генсек НАТО.
Столтенберг запевнив, що Альянс продовжуватиме підтримувати Київ стільки, скільки буде потрібно, але НАТО має й інше завдання – зробити так, щоб війна не вийшла за межі України.
Нагадаємо, що сьогодні президент РФ Володимир Путін виступив із давно обіцяним посланням до Федеральних зборів, під час якого він назвав Україну “поневоленою” Заходом.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости