Темы дня:

Президент оцінив скільки грошей необхідно для відновлення країни

Президент оцінив скільки грошей необхідно для відновлення країни

Завдяки системі шефства країни та компанії можуть зайнятися відновленням конкретних регіонів, міст, сфер чи підприємств.

Для повоєнного відновлення України потрібно понад 1 трлн доларів. До цього процесу будуть залучені країни-партнери, які зможуть взяти певні міста та області під своє шефство. Про це у вівторок, 29 листопада, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.
“Вже зараз ми залучаємо десятки країн-партнерів до відновлення України. Загальний обсяг робіт – понад трильйон доларів”, – заявив він.
Зеленський додав, що завдяки системі шефства країни та компанії можуть зайнятися відновленням конкретних регіонів, міст, сфер чи підприємств.
Він зазначив, що такою системою вже зацікавилися Франція, Великобританія, Нідерланди, Німеччина, Данія, Фінляндія, Польща, Португалія, Італія, Туреччина, Чехія, Словенія, Латвія, Естонія, Швейцарія, Словаччина, Австрія, Греція, Канада, США, Японія та Австралія.
Нагадаємо, влада США профінансує купівлю електромережевого обладнання для відновлення української енергосистеми на суму $53 млн.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: