Темы дня:

ППО знищила 23 ворожі ракети – Повітряні сили

ППО знищила 23 ворожі ракети – Повітряні сили

Всього за дві хвилі обстрілу російські війська здійснили пуски 25 крилатих ракет Калібр та Х-101/Х-555 по території України.

Вночі 9 травня армія РФ завдала удару по території України крилатими ракетами морського та повітряного базування. Українські захисники знищили 23 з 25 ворожих цілей, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Зазначається, що близько 22.00 у понеділок, 8 травня, противник випустив вісім крилатих ракет Калібр із носіїв у Чорному морі, які спрямував на східні регіони. Усі вони були знищені силами та засобами ППО повітряного командування Схід.

Ближче до 04.00 ранку вівторка, 9 травня, окупанти здійснили пуски 17 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з літаків стратегічної авіації  – чотирьох Ту-95МС (район Каспію).

“Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування Центр знищено 14 крилатих ракет, та ще одну – у зоні відповідальності повітряного командування Південь. Усього знищено 15 крилатих ракет Х-101/Х-555″, – уточнило командування.

Загалом за дві хвилі обстрілу російські війська здійснили пуски 25 крилатих ракет Калібр та Х-101/Х-555, 23 із них знищили ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що вночі у вівторок ППО знищила усі ракети, випущені на Київ. За попередніми даними, жертв і серйозних руйнувань внаслідок падіння уламків немає.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости