Темы дня:

Повертаємося додому з новими оборонними пакетами – Зеленський

Повертаємося додому з новими оборонними пакетами – Зеленський

Глава держави підбив підсумки своїх закордонних візитів.

Президент України Володимир Зеленський, повертаючись до Києва після декількох візитів до країн Європи, заявив, що союзники надали нові пакети допомоги для посилення обороноздатності. Про це він написав у своєму Telegram.

“Італія, Німеччина, Франція, Велика Британія… Повертаємося додому з новими оборонними пакетами. Більше нової та потужної зброї для фронту, більше захисту для наших людей, більше політичної підтримки. На всіх зустрічах обговорювали нашу формулу миру, і тепер є більше готовності партнерів іти за українською формулою. Є більше підтримки для нашого вступу в ЄС, більше розуміння, що вступ України в НАТО неминучий”, – зазначив глава держави.

Головними результатами своїх візитів Зеленський назвав нову зброя для України, шану до українців, також він наголосив, що “нашу перемогу вдалося зробити ближчою”.

Раніше прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявляв, що його сьогоднішня зустріч з президентом України Володимиром Зеленським, відбувається у “вирішальний момент опору” нашої держави. Політик зауважив, що союзники не повинні підвести Київ.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости