Темы дня:

Польща поставить Україні військову техніку

Польща поставить Україні військову техніку

Українські військові отримають польські БТР Rosomak, самохідні міномети Rak, ПЗРК Piorun, винищувачі МІГ.

Між Україною та Польщею у рамках робочого візиту президента Володимира Зеленського до Варшави у середу, 5 квітня, підписано угоди про постачання в Україну польської військової техніки.
“Узгоджено новий і дуже потрібний саме зараз нашим воїнам оборонний пакет, який захищає свободу та незалежність не лише України, Польщі, Європи, а й усього світу”, – заявив Зеленський.
Зокрема, за його словами, підписано документ про постачання польських БТР Rosomak, самохідних мінометів Rak, систем протиповітряної оборони Piorun, винищувачів типу МіГ та іншого озброєння.
Українська делегація також обговорила із польською стороною створення спільних підприємств для виробництва озброєнь та боєприпасів.
“Незважаючи на все, оборонно-промисловий комплекс наших країн працюватиме дієво. Є дуже предметні домовленості”, – наголосив президент України.
Крім того, сторони обговорили різноманітні економічні та інфраструктурні питання, розвиток та відновлення України.
У цьому контексті Зеленський повідомив про підписання з Польщею окремого документа про співпрацю у відновленні України, який, за його словами, допомагатиме розвитку обох країн.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости