Темы дня:

Північний потік зупинили на невизначений термін

Північний потік зупинили на невизначений термін

Під час регламентних робіт на газоперекачуючому агрегаті Trent 60 компресорної станції Портова нібито “виявлено витік оливи з домішкою герметизуючого складу”.

Російська газова компанія Газпром у п’ятницю, 2 вересня, увечері оголосила про повне зупинення прокачування газу трубопроводом Північний потік через виявлену несправність в єдиній компресорній станції Портова, яка продовжує працювати. Про це повідомляє Газпром у Telegram.
Там стверджують, що під час регламентних робіт на газоперекачуючому агрегаті Trent 60 компресорної станції Портова “виявлено витік оливи з домішкою герметизуючого складу за роз’ємами клемних з’єднань кабельних ліній датчиків швидкості ротора низького та проміжного тиску”.
Також оливи виявили в районі кабельної лінії у зовнішній клемній шафі системи автоматичного керування агрегату. Газпром стверджує, що акти виявлення витоків оливи підписані представниками компанії Siemens, які допомагають із техобслуговуванням.
“До усунення зауважень до роботи обладнання транспорт газу до газопроводу Північний потік повністю зупинено”, – додали у російській компанії.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости