Темы дня:

Під Бахмутом є подальше просування – ЗСУ

Під Бахмутом є подальше просування – ЗСУ

За добу районі Бахмуту сталося 25 бойових зіткнень. Росіяни втратили вбитими і пораненими 260 чоловік.

Українські військові за минулу добу просунулися на Бахмутському напрямку на відстань до 500 метрів. Про це сказав в ефірі телемарафону речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у середу, 17 травня.

“Не маючи великої кількості резервів, не маючи переваги у кількості техніки та особового складу над ворогом, ми б’ємо його. Проводимо успішну оборонну операцію й атакуємо на флангах. Не стала виключенням і ця доба – Сили оборони просунулися на різних напрямках до 500 метрів, звільняючи українську землю, саме на Бахмутському напрямку”, – заявив він.

За словами Череватого, вчора у районі Бахмуту сталося 25 бойових зіткнень і 12 авіанальотів.

“107 окупантів було знищено і 153 було поранено. Також знищено бронетехніку противника: одну бойову машину піхоти, бойову машину десанту, шість гармат Д-30, дві станції радіоелектронної боротьби та три безпілотні апарати – два типу Орлан-10, один ZALA та чотири дрони-камікадзе типу Ланцет”, – розповів речник.

На його думку, російські загарбники розуміють, що ініціатива поступово переходить до Сил оборони України.

Вчора у Міноборони заявили, за за останні дня ЗСУ звільнили 20 кв. км у передмісті Бахмута. Але російські агресори просуваються у самому місті.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости