Темы дня:

Переказ з картки на картку – який онлайн-сервіс краще обрати

Використання одного з найкращих додатків для грошових переказів дає змогу швидко й легко надсилати та отримувати гроші як членам сім’ї, так і друзям. Все, що для цього потрібно, це смартфон і обрана вами програма для передачі.

Як здійснюється переказ з картки на картку за допомогою додатку «Rebell Pay»

Переказати гроші з картки на карткуПрограма для переказів «Rebell Pay» пропонує можливість перераховувати кошти з картки на картку по всьому світу з використанням різних валют простим, легким і безболісним способом. Безпека залишається ключовим фактором у додатку, гарантуючи, що ваші транзакції захищені за допомогою комбінації функцій для їх безпеки.

Валютні перекази потребують лише наявності банківських карток Visa або Mastercard одержувачем платежу. Навіть якщо ви не знаєте номер картки одержувача, можна перекинути гроші з картки на картку по номеру телефона. На цей номер буде надіслано повідомлення для того, щоб одержати перераховані кошти.

Переказ з картки на картку за допомогою «Rebell Pay» дуже простий. Весь процес проходить у 3 етапи.

  • Зареєструйтеся, пройдіть перевірку та ввійдіть. Після того, як ви зареєструєтесь і ваш контактний телефон буде підтверджено, ви можете розпочати переказ онлайн.

  • Введіть реквізити банківського рахунку одержувача та зафіксуйте свій переказ.

  • Просто надішліть свої кошти за допомогою дебетової картки.

Доплачувати комісію за швидкість не потрібно. Кошти надійдуть вже за три хвилини. Виключення можуть залежати від банку одержувача.

Скільки коштує перерахувати кошти з карти на карту у додатку «Rebell Pay»

Точний обмінний курс, який ви отримаєте під час переказів, не встановлено, оскільки він залежить від ряду динамічних факторів:

  • сума переказу грошей;

  • офіційні курси обміну та валюти, залучені в транзакції.

Зазвичай оператор обіцяє кращі тарифи, ніж банки. Теоретично можна заощадити на комісії за переказ, а також на курсі обміну – і це головна перевага цього платіжного рішення. Усі дані, що стосуються транзакції, надаються заздалегідь, перш ніж платник фактично підтвердить транзакцію. Дізнатися більше про те, як переказати гроші з польської картки на українську, ви можете на офіційній сторінці програми.

Чи безпечний і надійний переказ з карти на картку за допомогою онлайн-додатку

«Rebell Pay» відповідає усім стандартам безпеки банківських систем Visa та Mastercard. Застосунок дотримується найсуворіших стандартів платіжних послуг. Це означає, що всі перекази є безпечними та надійними.

  • Для того, щоб скинути гроші з картки на картку, клієнти проходять перевірку у системі безпеки 3D-Secure.

  • Компанія має сертифікат захисту PCI DSS, тому уся інформація знаходиться під належною охороною.

  • Сервіс є посередником. Це означає, що кошти на етапі посилання не утримуються додатком, тому призупинених рахунків немає. Уся сума зразу надходить на рахунок одержувача.

Треба зазначити, що персональні дані клієнтів компанії знаходяться під захистом відповідно до європейських правил GDPR. Процес перевірки дозволяє запобігати шахрайству та гарантувати безпеку під час здійснення валютних операцій. Перевірені особи можуть не тільки скинути гроші з картки на картку, а й скористатися іншими можливостями додатку.

Користувачі мають право додавати необмежену кількість карток незалежно від валюти та країни їх випуску. Також є можливість здійснювати перекази між цими картками. Після здійснення операції можна подивитися її статус на інформаційній сторінці історій платежів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости