Темы дня:

Опровержение информации указанной в статье “Вязмікін та Ко: хто стоїть за спробою рейдерського захоплення Чорноморського морського пароплавства “

Сайт UkrNews24.net приносит свои извинения Вязьмикину Сергею за нанесенный ущерб деловой репутации, который был произведен не по вине нашей редакции.

Ранее на сайте была опубликована информационная статья “Вязмікін та Ко: хто стоїть за спробою рейдерського захоплення Чорноморського морського пароплавства”. Данная статья была непрадивой и размещена по ошибке. Мы приносим свои извинения Вязьмикину Сергею от лица всей редакции. Ниже опубликовано решение суда по которому мы публикуем опровержение ранее размещенной информации.

Категорія справи №

756/14949/20

: Цивільні справи (з 01.01.2019); Справи позовного провадження; Справи у спорах про захист немайнових прав фізичних осіб, з них; про захист честі, гідності та ділової репутації, з них:.

Надіслано судом: 27.01.2021. Зареєстровано: 27.01.2021. Оприлюднено: 29.01.2021.
Номер судового провадження: 2/756/2258/21

Державний герб України

26.01.2021 Справа № 756/14949/20

Провадження №2/756/2258/21

Унікальний № 756/14949/20

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 січня 2021 року Оболонський районний суд м. Києва, в складі:

головуючого судді Луценко О.М.,

за участю секретаря  Галелюк Т.О.,

розглянувши в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про захист честі, гідності та ділової репутації,-

ВСТАНОВИВ:

У листопаді 2020 року позивач звернувся до суду в порядку цивільного судочинства з позовом до  ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про захист честі, гідності та ділової репутації.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 4, 19, 258, 263, 264, 265, 268, 273 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про захист честі, гідності та ділової репутації – задовольнити частково.

       Визнати недостовірноюта такою, що принижує честь, гідність та ділову репутацію  ОСОБА_1  інформацію, поширену ОСОБА_2 на веб-сторінці в соціальній мережі «Facebook» ІНФОРМАЦІЯ_1 за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_3 у статті під назвою « ІНФОРМАЦІЯ_2 » на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_3 за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_8, ОСОБА_4 у статті під назвою « ІНФОРМАЦІЯ_4 » на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_5 за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_6 , а саме:

-« ІНФОРМАЦІЯ_9″.»

-«ІНФОРМАЦІЯ_10 »

– «ІНФОРМАЦІЯ_10.»

– «ІНФОРМАЦІЯ_11»

– «ІНФОРМАЦІЯ_12.»

– «ІНФОРМАЦІЯ_13 .»

Зобов`язати ОСОБА_2 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили опублікувати на веб-сторінці в соціальній мережі «Facebook» ІНФОРМАЦІЯ_1 спростування шляхом розміщення повного тексту рішення суду (без знеособлення учасників справи) у цій справі таким самим шрифтом, як і спростована інформація, не допускаючи при цьому власних коментарів, із забезпеченням вільного доступу до спростування без вимоги внесення паролів та/або кодів, тощо, під заголовком «Спростування» з замовленням послуг реклами посту зі спростуванням в соціальній мережі «Facebook» серед кількості населення більше 1 млн.осіб.

       Зобов`язати ОСОБА_3 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили опублікувати на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_14. спростування шляхом розміщення повного тексту рішення суду (без знеособлення учасників справи) у цій справі таким самим шрифтом, як і спростована інформація, не допускаючи при цьому власних коментарів, із забезпеченням вільного доступу до спростування без вимоги внесення паролів та/або кодів, тощо, під заголовком «Спростування».

Зобов`язати ОСОБА_4 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили опублікувати на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_5 спростування шляхом розміщення повного тексту рішення суду (без знеособлення учасників справи) у цій справі таким самим шрифтом, як і спростована інформація, не допускаючи при цьому власних коментарів, із забезпеченням вільного доступу до спростування без вимоги внесення паролів та/або кодів, тощо, під заголовком «Спростування».

Зобов`язати ОСОБА_2 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили видалити недостовірну інформацію з усіх джерел де вона була ним поширена, у тому числі, на веб-сторінці в соціальній мережі «Facebook» ІНФОРМАЦІЯ_1.

Зобов`язати ОСОБА_3 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили видалити недостовірну інформацію з усіх джерел де вона була ним поширена, у тому числі, на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_14.

Зобов`язати ОСОБА_4 протягом 5 днів з моменту набрання рішенням законної сили видалити недостовірну інформацію з усіх джерел де вона була поширена, у тому числі, на веб-сайті ІНФОРМАЦІЯ_5.

В решті позовних вимог відмовити.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення через Оболонський районний суд м. Києва. Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду – якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду;

Рішення набирає законної сили після закінчення строку на його апеляційне оскарження.

Суддя:                                                                О.М. Луценко

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: