Темы дня:

Оперативного оточення Бахмута немає – Сирський

Оперативного оточення Бахмута немає – Сирський

Сили оборони України розуміють тактичне значення Бахмута для ворога і знають його плани, запевнив головком Сухопутних військ.

Сили оборони не дали ворогові взяти місто Бахмут на Донеччині в оперативне оточення, але ситуація залишається дуже складною. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram у четвер, 9 березня.
Він зазначив, що оборона – це організація дій, яка будується на стратегії, дисципліні та довірі особового складу. А її успішність залежить від інтелекту та хитрощів кожного командира. ЗСУ повинні вміти передбачати дії ворога, який має кількісну перевагу.
“Оборона Бахмута триває майже 10 місяців. Сили оборони зробили низку тактичних дій, які наразі не дали ворогові взяти місто в оперативне оточення. Але ситуація залишається дуже важкою”, – написав Сирський.
Генерал-полковник зазначив, що росіяни діють звичними методами і не рахують людей. Але кількість воїнів не є вирішальною перевагою або фактором перемоги.
А Сили оборони України розуміють тактичне значення Бахмута для ворога і знають його плани щодо дій на інших ділянках фронту. Вони продовжують захищати місто, але ситуація динамічна.
“Тут кожен хід та рішення здатні кардинально її змінити. Кожен день має найвищу цінність”, – додав він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости