Темы дня:

Окупанти відводять війська на Запоріжжі – ГУР

Окупанти відводять війська на Запоріжжі – ГУР

Під час виходу росіяни намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді вони мають намір повністю відійти і розпочали мінування під’їзних доріг.

Особовий склад армії РФ відступає з території селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Після ударів ЗСУ у ніч на 29 липня за місцем розташування сил окупантів поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області, окупанти відвели особовий склад та техніку на інші позиції. Близько 40 поранених було доставлено до шпиталю міста Пологи.

З Чернігівки підрозділи виведено практично у повному складі. Нині поблизу населеного пункту залишаються кілька блокпостів та не більше 100 військових. Інші окупанти разом з технікою розподілені по містах Токмак та Бердянськ.

При виході із населених пунктів росіяни намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді ж окупанти мають намір повністю залишити селище та розпочали мінування під’їзних доріг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу, 30 липня, ЗСУ ліквідували 160 окупантів. Таким чином, втрати ворога в особовому складі з початку повномасштабного вторгнення наближаються до 41 тисячі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости